Verloop van de behandeling

 

Afstemming door intake

De eerste sessie start vooraf met een intake gesprek waarbij we samen een persoonlijk op jou afgestemd begeleidingsproces voor je bespreken. We bekijken altijd of je fysiek of mentaal op dat moment ook een sessie kan ontvangen. 

 

De behandeling

Ik zal je uitnodigen om met aandacht te voelen wat er in je lijf is waar te nemen. Soms alleen door de oefeningen, soms alleen door massage maar meestal in een combi van beide begeleidingsvormen. Soms aangevuld met een stukje uitleg over Burn-out.

 

Nagesprek

Na de behandeling volgt een nagesprek om nog beter de gevoelde ervaringen te laten bezinken en te ervaren hoe het na de sessie met je is. Eventueel kan je dit noteren in een eigen boekje, dit is fijn om thuis nog eens na te lezen en extra opmerkingen en ervaringen in te noteren.

 

Tijdsduur sessie

Een eerste sessie duurt 90 - 100  minuten i.v.m. de intake. De daarop volgende sessies duren 90 minuten. Hierbij starten we ook met een voorgesprek om de ervaring van de vorige sessie te bespreken.

 

Behandeltraject starten 

Als je besluit na de eerste sessie met de therapie door te gaan, plannen we meerdere sessies in.

Lichaamsgerichte therapie wordt bij voorkeur gegeven in een serie van 5 x  in een periode van circa 4 maanden.

 

 

 

Tarief behandeling

              

              85 euro

Behandelsessie van 90 minuten   

 

 

                GRATIS

Vrijblijvend oriënterend gesprek

      telefonisch of in praktijk

           circa 20 minuten

 

 

 

Vergoedingen

De behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed indien je hiervoor aanvullend verzekerd bent. Zie hiervoor het overzicht vergoedingen en gecontracteerde verzekeraars van de LVNT of raadpleeg je eigen verzekering.

De behandelingen vallen onder medische btw-vrijstelling.

 

Informeer ook bij je werkgever of een vergoeding mogelijk is. Ook zij hebben er baat bij als jij weer in je kracht staat en je functie weer kan uitvoeren. 

 

Geen verwijzing huisarts nodig

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. En bij vergoeding vanuit je zorgverzekering is er geen eigenrisico bijdrage.

Ben je nu ook onder behandeling van een specialist of psycholoog, overleg je start.

 

Betalingen

Betaling kan achteraf via factuur of direct via digitaal betaalverzoek.

 

Afspraken

Behandeling alleen op afspraak.

Afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan tot tot 24 uur van te voren, hierna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.