Over mij

Hallo ik ben Astrid en ook voor mij is het belangrijk om regelmatig stil te staan met wat ik voel en ervaar in mijn lijf. Het is een manier voor mij om in balans te blijven. Ik laat mij op met dansen en yoga en lekker buiten bewegen met mijn honden, en de ontspanning vind ik in meditatie, schilderen en zelf een massage ondergaan.

Voorheen werkte ik in een drukke baan als leidinggevende in de gezondheidzorg en kon ik ver over mijn grenzen gaan. Veel verwachtingen van anderen maar nog de meeste mezelf opgelegd opdat ik dacht dan een goed mens te zijn. Steeds verder af van hoe ik in de kern ben.

Ik raakte oververmoeid en depressief. Wat maakte me soms zo treurig en verdrietig, ik had toch alles voor elkaar? Voor mij staat mijn logo hier symbool voor;

de vrouw met haar hoofd op haar knieën die het echt even niet meer weet.

 

Uit interesse ben ik in die periode gestart bij het CLI; een school voor ontwikkeling van levensenergie en Intuïtie. Ik leerde om te voelen hoe de energie door de chakra's kan stromen en stagneren door je lijf. Hoe je verbonden kan zijn met hemel en aarde en je eigen lichaam. Hier merkte ik ook dat ik via massage dichter bij mijn eigen innerlijk weten kon komen maar ook door anderen te masseren kon helpen om bij zichzelf te komen.

Graag wilde ik hier meer over leren en wilde ik graag zelf mensen kunnen begeleiden en ben vervolgens gestart met de opleiding tot holistisch masseur en later massagetherapeut.

In die periode is mijn man ook door een ziekteproces gegaan en heb ik ondervonden hoe het is als je partner ziek is en hoe waardevol het is als een ander je kan ondersteunen.

In 2016 heb ik mijn eigen massagepraktijk opgezet, en ben ik blij dat ik nu al mijn kennis en ruime levenservaring positief kan inzetten bij de therapie die ik aan je mag geven.

 

Mocht je afvragen of deze vorm van therapie ook voor jou geschikt is, of wil je eerst vrijblijvend met mij kennis maken? Neem dan contact met mij op dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Met lieve groet,

Astrid van der Borgh

 

 

Gevolgde opleidingen:

CLI instituut -  Energetisch begeleider, Intuïtie ontwikkeling 

HOLOS Massage Academie - HBO HOLOS Masseur

HOLOS Massage Academie - HBO Massagetherapeut

Stichting Hoger Onderwijs - Medische Basiskennis volgens CPION/PLATO eindtermen