Ervaringen

 

Voor mijn burn-out  had ik met de bedrijfsarts en de praktijkondersteuner al goede gesprekken gevoerd en een herstelplan opgesteld. Toch bleef ik me zo moe voelen en had last van een druk hoofd. Een vriendin gaf mij de tip om eens naar Astrid te gaan. Mijn wens was vooral rust, ik wilde niet praten en al helemaal niet graven in mijn verleden. Op de tafel werden mijn gedachten rustig, ik was alleen nog maar aan het voelen. Dit gaf mij zo’n rust. De verdere behandelingen gaven de rust en ruimte om ook het verhaal en oorzaak van mijn burn-out beter te kunnen gaan voelen en aan te kunnen werken. In combinatie met de andere hulp begon ik in vertrouwen aan mijn re-integratie.

Nu bezoek ik Astrid om de maand voor een behandeling dit helpt mij enorm om te voelen hoe het met mij gaat en om een terugval te voorkomen. Ik heb een fijne vertrouwensband met haar kunnen opbouwen en naast therapie is dit ook echt een geschenk voor mezelf.

Marja (57 jaar)

 

Het overspannen en geprikkelde gevoel in mij maakte dat ik opzoek ging naar een therapeut, Ik vond het fijn dat ik eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Astrid en haar praktijk kon maken. Dit gaf de geruststelling om in veilige handen te zijn. Inmiddels heb ik 3 behandelingen gehad in haar fijne praktijk.

Het grootste inzicht voor mij was de voeloefening over mijn eigen ruimte en eigen grens. Ik kon de spanning voelen in mijn buik en hoofdgebied als er over de grens werd heen gegaan. En ook hoe boos en geprikkeld ik dan kan reageren. En hoe het is als ik vanuit rust en mijn hart reageer. Dit was een groot verschil. De aansluitende massage gaf mij de rust.

Onlangs had ik een aanvaring met een collega, ik voelde hoe mijn lijf reageerde en merkte dat ik nu een keuze had in mijn actie. In plaats van boos worden kon ik met mildheid naar haar maar vooral voor mezelf reageren. Deze therapie helpt mij om rustiger te zijn en de spanning niet op te laten lopen.

Karin (43 jaar)

 

Op zoek naar balans kwam ik bij Astrid terecht. Zij liet mij ervaren hoeveel spanning er in mijn keel en borstgebied zat. En hoe sterk verlangen ik voelde om mij eens uit te spreken.  Ik vond het een bijzondere ervaring. ik voelde na de behandeling mijn voeten weer stevig op de grond staan en was vol energie.

In de opvolgende behandelingen ontdekte ik steeds meer wie ik ben en wat ik wil in het leven.

Mark (45 jaar)